Skip to main content
Gratis boek verzending boven de € 35,-

Partnerprogramma

Affiliate banners

Hoe stel ik het in?

Door ons eigen aangepaste systeem kost het je 5 á 10 minuten om je eerste affiliate-link aan je eigen website of e-mail toe te voegen!

Stap 1: Vraag een account aan via: https://startenfinish.com/theorieboek/aanmelden-rijscholen (indien je nog geen account hebt). 

Stap 2: Log in nadat je een account hebt gekregen.

Stap 3: Klik op het menu Mijn account -> Affiliate (dit menu wordt alleen getoond als je ingelogd bent)
Activeer hier je Affiliate account door deze op: JA te zetten en op te slaan (toepassen). Op deze pagina kun je een PayPal-e-mailadres invoeren, de bestellingen bekijken die overeenkomen met je partner-ID.
Dit wordt zeker je centrale plek om te zien wat er gaande is. Hier komen dus alle bestelling die in de toekomst worden geplaatst en dan kun je ook zien hoeveel je inmiddels hebt verdient.

Stap 4: Voeg een banner toe aan je eigen website. Je vindt enkele voorbeelden in je eigen Affiliate partnerpagina. Daarin zitten al jouw eigen partner ID's in verwerkt dus deze kun je meteen gebruiken. Kopieer de HTML code en plaats deze op je eigen website en de banner wordt automatisch getoond. Als het goed is past de banner zich automatisch aan de beschikbare ruimte op jouw website.

Wil je alleen een link plaatsen in je tekst of achter een eigen afbeelding. Voeg dan een link naar onze website toe aan je website, inclusief je partner-ID (je vindt enkele voorbeelden in je eigen Affiliate partnerpagina).
voorbeeld: https://www.startenfinish.com?partner_id={jouw_affiliate_id}
Vervang "{jouw_affiliate_id}" door je eigen partner-ID!.

Meer of andere banners zijn op verzoek verkrijgbaar.

Stap 5: Je hoeft verder niets te doen, je bent klaar! Leun achterover en verdien wat extra inkomsten via ons partnerprogramma!

Hoe werkt het?

Ons partnerprogramma detecteert elke klik die wordt gegenereerd door je partner-ID en slaat een cookie op de computer van de bezoeker.
Als de bezoeker binnen 7 dagen na de eerste klik een aankoop doet, krijg je een bedrag op je eigen pagina gestort en uiteindelijk op je eigen rekening als je het minimale bedrag voor uitbetaling hebt gehaald.

We houden de meest recente klikken bij en je kunt ze zien op je eigen partnerpagina (het is een gemakkelijke manier om ervoor te zorgen dat de link die je op je website heeft toegevoegd, correct werkt).

Let op! Per 1-1-2023 worden uitbetalingen van bestellingen die zijn gedaan met een kortingscode van het opgebouwde saldo afgetrokken. Dit betreft de kortingscodes die worden geleverd om onze prodcuten rechtstreeks aan de leerlingen te verkopen. Deze producten heeft u al met een korting kunnen aanschaffen, maar ons systeem kan hier geen onderscheid in maken en worden daarom dus handmatig van het opgebouwde saldo afgetrokken voordat de uitbetaling gaat plaatsvinden.  

Hoeveel krijg ik uitbetaald?

Je krijgt € 7,50 incl. BTW voor elke order die je bij ons aanbrengt.

Behalve speciale overeenkomsten, worden bestellingen die met een couponcode zijn gekocht niet aan je aangesloten account gekoppeld.

Hoe krijg ik uitbetaald?

Momenteel betalen we onze partners alleen via PayPal.

Het is heel eenvoudig om een PayPal account aan te maken en deze te koppelen aan jouw zakelijke rekening.

Als je geen geld kunt ontvangen met een PayPal-rekening, neem dan contact op met ons team om een alternatieve oplossing te vinden.

Wanneer krijg ik uitbetaald?

We garanderen een 14 dagen niet-goed-geld-terug-garantie, dus we kunnen een verkoop niet betalen binnen 14 dagen nadat de bestelling is geplaatst.

We hanteren een minimum betalingsbedrag, dat € 75 is, dus je moet bestellingen verzamelen totdat je het minimum bereikt.

Je kunt met ons contact openemen om de betaling van jouw commissies aan te vragen als je aan de bovenstaande vereisten voldoet.

Algemene voorwaarden

Door lid te worden van ons partnerprogramma, erken je dat je de algemene voorwaarden hebt gelezen, begrepen en ermee akkoord gaat.

startenfinish.com behoudt zich het recht voor om de voorwaarden in deze overeenkomst op elk moment en naar eigen goeddunken toe te voegen, te verwijderen en / of te wijzigen door een bericht te plaatsen waarin een wijziging of een nieuwe overeenkomst wordt aangekondigd op de website startenfinish.com. Als je een bepaalde wijziging niet wenst te accepteren, behoud je zich alleen het recht voor om de overeenkomst en je deelname aan het partnerprogramma te beëindigen. Je voortdurende deelname aan het partnerprogramma na kennisgeving van een wijziging of een nieuwe overeenkomst op de website startenfinish.com houdt automatisch in dat je de wijzigingen accepteert.

Je verplichtingen
Je moet het partnerprogramma gebruiken op een manier die blijk geeft van gezond verstand en respect voor de rechten van startenfinish.com en derden.
Je mag ons partnerprogramma niet gebruiken op een website die seksueel expliciet materiaal, geweld, enige vorm van discriminatie of illegale activiteiten promoot.
Elke vorm van reclame die onze naam of producten beschadigt, is verboden.
Spam, ongewenste commerciële e-mails, posten in ongepaste nieuwsgroepen of forums (bijvoorbeeld niet-commercieel) zijn ook verboden.
Je mag op geen enkele manier adverteren die je identiteit, je domeinnaam of je retour-e-mailadres effectief verbergt of onjuist voorstelt.
Je mag ons partnerprogramma niet gebruiken op een website-URL die de naam, de bedrijfsnaam of de website van onze producten geheel of gedeeltelijk bevat.

Beëindiging
Alleen naar eigen goeddunken, met of zonder je op de hoogte te stellen, behoudt startenfinish.com zich het recht voor om deze overeenkomst en uw deelname aan ons partnerprogramma onmiddellijk te beëindigen, indien je fraude pleegt bij je gebruik van ons partnerprogramma of indienje dit programma op enigerlei wijze misbruikt. Als dergelijke fraude of misbruik wordt ontdekt, is startenfinish.com niet aansprakelijk jegens je voor enige commissie voor dergelijke frauduleuze verkopen.