Gratis verzending boven de € 30,-

Cursus informatie

Het voordeel van de Theoriecursus in 1 dag is dat wij je snel en goed voorbereiden op het theorie-examen. Wij zijn goed op de hoogte van de CBR-vragen en ook van de manier waarop de vragen gesteld worden.

theoriecursusWij hebben de cursus zelf ontwikkeld en hebben een eigen manier van uitleggen, die duidelijk is. We presenteren de cursus met veel tekeningen en animaties. Tijdens deze cursus worden de verkeersregels erin gestampt. We leren je trucjes en ezelbruggetjes om de theorie beter te onthouden.

Als je aan deze cursus meedoet is het mogelijk om zonder voorbereiding te slagen. Wij adviseren wel een aantal dagen van tevoren de "voorbereiding" die wij digitaal versturen door te nemen. Want wie zich goed voorbereidt, maakt de meeste kans om in 1x te slagen.

Waar wordt de theoriecursus gegeven?

De cursus wordt gegeven in onze theorie-ruimte aan de Wassenaarweg 5e, 6843 NX Arnhem (zuid).

Hoe is een dagcursus ingedeeld?

Een dagcursus begint om 07.30 uur tot ongeveer 12.30 uur daarna aansluiten theorie-examen bij het CBR. De verkeersregels (3 uur), inzicht (30 min.) en gevaarherkenning (15 min.) worden uitgelegd inclusief herhalingen en vragen.

Moeite met leren! Wat zijn de mogelijkheden?

Heb je moeite met leren en wil je een paar keer komen zonder examen doen, dat kan. Je kunt bij ons 6 maanden lang cursusdagen volgen en je betaald daarvoor € 99,-.

Heb je dyslexie?

Deze theoriecursus is geschikt voor cursisten met dyslexie. Wij gebruiken veel tekeningen met weinig tekst en alle tekst wordt voorgelezen. De theorie-examens die wij ingekocht hebben bij het CBR zijn normale examens (zonder extra tijd). Omdat wij positieve resultaten hebben van cursisten met dyslexie, adviseren wij het eerste examen een normaal examen te doen. Wil je dit liever niet of wil je meer informatie, neem dan even contact met ons op. Een theorie-examen met extra tijd is wel mogelijk en kost 10 euro meer. Het is helaas niet altijd mogelijk om na de cursus aansluitend examen te doen, omdat deze examens meestal in de ochtend worden afgenomen bij het CBR.

Hoe groot zijn de groepen?

Maximaal 12 leerlingen, minimaal 1.

Hoge slagingskans!

Met deze cursus kun je in 1x slagen, lees het gastenboek. De slagingskans heeft vooral te maken met de motivatie. Uit ervaring kan ik dit zeggen: de gemotiveerde cursist slaagd. De 100% slagingskans die sommige opleiders geven is misleidende reclame (en verboden volgens de Reclame Code Comissie), niemand kan deze garantie geven. Wij kunnen wel zeggen dat onze theoriecursus 100% goed is om te kunnen slagen. Wij zijn afhankelijk hoe cursisten het examen maken en door stress en twijfel kan de uitslag helaas onvoldoende zijn.

Route beschrijving (eigen vervoer)

Het is mogelijk om opgehaald te worden vanaf station Arnhem-Zuid. Neem vanaf centraal station Arnhem de stoptrein naar Arnhem-Zuid. Door omstandigheden kan het gebeuren dat je te laat komt, maar vanaf station Arnhem-Zuid loop je binnen 10 minuten naar onze theorielocatie. Loop via de Burgermeester Matsersingel onder de tunnel door, daarna linksaf bij de eerste verkeerslichten (Rotterdamsingel) en meteen eerste weg rechtsaf Wassenaarweg 5 E (aan de linkerkant).

Kom je met de bus dan kun je vlakbij de theorielocatie uitstappen. Met de bus vanaf centraal station Arnhem neem je de bus (lijn 7) naar Kronenburg, daar stap je uit en neem je de bus 53 of 63 naar de Rotterdamsingel. Rotterdamsingel in lopen meteen eerste rechtsaf Wassenaarweg 5e (aan de linkerkant).

Webwinkel Keurmerkideal logo

 

Copyright © 2021 Start & Finish. Alle rechten voorbehouden.
Cursuslocatie: Wassenaarweg 5 E, 6843 NX Arnhem - KvK: 09080684 - BTW 132859897B01
Website Lucians